Ljajić se prijavio tužilaštvu zbog optužbi za trgovinu narkoticima

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jan.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić se prijavio tužilaštvu zbog optužbi za trgovinu narkoticima

Ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić prijavio je sam sebe Tužilaštvu za organizovani kriminal posle optužbi predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da je vođa narko-kartela.  Ljajić je za Blic rekao da je odlučio sam sebe da prijavi jer mu je dosta da “trpi klevete na svoj račun”.   “Rekli su mi u Tužilaštvu da niko nikada još sebe nije prijavio, ali sam svjestan da privatnom tužbom ništa ne bih postigao. Ovo više nije politika, borim se za sopstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << čast”, rekao je Ljaijić.   U prijavi, u koju je Blic imao uvid, Ljajić je naveo da ga je Šešelj u Skupštini Srbije 30. oktobra označio kao “glavnog vođu jednog od najjačeih narko-kartela”, kao i da “policija ima sva operativna saznanja o tome”, ali da “niko ništa ne preduzima”.   Šešelj je svoje optužbe više puta javno ponovio, a sve je kulminiralo knjigom “Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić”.  (N1)
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ljajić tužio sam sebe

Izvor: Danas, 15.Jan.2019

Ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić prijavio je sam sebe Tužilaštvu za organizovani kriminal posle optužbi predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da je vođa narko-kartela, preneo je danas "Blic". Članak Ljajić tužio sam sebe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.