Ljajić pozvao birače da podrže SNS u Kuli

Izvor: RTS, 13.Dec.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić pozvao birače da podrže SNS u Kuli

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić pozvao je u Kuli birače da na predstojećim lokalnim izborima podrže listu SNS, na kojoj su i kandidati SDPS.
"Bila naredna godina izborna ili predizborna, a biće svakako, mi moramo da budemo spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da paralelno radimo na kampanji ako bude izbora i da radimo na jačanju partijske infrastrukture", rekao je Rasim Ljajić na koktelu SDPS povodom devet godina od osnivanja stranke.
Dodao je da SDPS karakteriše doslednost i da su principi te stranke antifašizam, antipopulizam i antinacionalizam.
"Ova stranka će biti stranka koja je apsolutno građanske orjentacije, stranka koja baštini demokratske tradicije, stranka koja baštini želju zemlje da se približi EU i da bude do nje iako to sada nije popularno, ali smatramo da je EU jedan od najuspešnijih projekata posle Drugog svetskog rata", rekao je Ljajić.
Naveo je da je SDPS ove godine dobila status posmatrača u socijalističkoj internacionali i da su ostvareni odlični kontakti sa strankama u regionu.
Lokalni izbori u opštini Kula održaće se 16. decembra, istovremeno kada i u opštinama Lučani, Kladovo i Doljevac.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.