Ljajić i Sojlu o ratifikaciji Sporazuma o slobodnoj trgovini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić i Sojlu o ratifikaciji Sporazuma o slobodnoj trgovini

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić razgovarao je danas sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Sulejmanom Sojluom o daljem unapređenju ekonomskih odnosa između dve zemlje, a u tom kontekstu posebno je spomenut značaj ratifikacije Sporazuma o slobodnoj trgovini.

Ministar Sojlu je obavestio da će na prvom sledećem zasedanju turskog parlamenta biti na dnevnom redu ovaj sporazum čijim će se stupanjem na snagu proširiti obim roba koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogu izvoziti bez carine u Tursku.

Sojlu je takođe istakao da će se nastaviti realizacija svih projekata koji su dogovoreni sa Republikom Srbijom i posebno naglasio važnost izgradnje autoputa Beograd Sarajevo, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ljajić je rekao da su dobri politički i ekonomski odnosi između Srbije i Turske važni za stabilnost celog regiona i da je zato Vlada Srbije zainteresovana za dalje unapređenje odnosa na svim nivoima.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sporazum o slobodnoj trgovini Srbije i Turske na narednoj sednici turskog parlamenta

Izvor: Beta, 20.Sep.2018

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić danas je u razgovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Sulejmanom Sojluom dobio potvrdu da će na prvom sledećem zasedanju turskog parlamenta biti na dnevnom redu ratifikacija Sporazuma o slobodnoj trgovini sa Srbijom, kojim će biti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.