Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da reaguje po službenoj dužnosti.

Šešelj je u knjizi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ljajića optužio za bavljenje kriminalom, a kao "dokaze" priložio je stenografske beleške sa skupštinskih zasedanja, transkripte Tv emisija, novinske i tekstove sa onlajn izdanja u kojima je Ljajić optuživan, prenose "Večernje novosti".

"Bilo bi neprirodno da sve ostane po sistemu Šešelj je lud, on ionako o svakome svašta piše i štampa knjige. U pravnoj državi, ili bih ja morao da idem u zatvor zbog onoga za sta me Šešelj optužuje, ili bi on morao da ide zbog lažnih optužbi koje iznosi. Treće ne postoji", rekao je Ljajić za "Novosti".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige"

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić reagovao povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić"...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Ljajić je izjavio da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.