Ljajić: Potez Kosova politička,  a ne ekonomska mera

Izvor: Danas, 21.Nov.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Potez Kosova politička, a ne ekonomska mera

Potez Kosova doveo je do toga da Sporazum o slobodnoj trgovini Zapadnog Balkana više ne postoji, izjavio je ministar trgovine i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić za Radio Slobodna Evropa (RSE) na odluku vlasti u Prištini da uvedu carinu od 100 odsto na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Članak Ljajić: Potez Kosova politička, a ne ekonomska mera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

DW: Kredibilitet EU na ispitu

Izvor: Danas, 22.Nov.2018, 09:53

Kosovske vlasti dodatno su pojačale trgovinski rat sa Srbijom i Bosnom i Hercegovinom. U Beogradu povećanje taksi na 100 odsto vide pre svega kao autodestruktivan potez, ali i kao opasnost po bezbednost čitavog regiona. Članak DW: Kredibilitet EU na ispitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.