Ljajić: Od optužbi Šešelja i Zukorlića profitirao Ugljanin

Izvor: RTS, 06.Nov.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Od optužbi Šešelja i Zukorlića profitirao Ugljanin

Predsednik SDPS-a Rasim Ljajić ocenio je da su napadi Vojislava Šeselja i Muamera Zurkolića na njega doveli do toga da izbore za Bošnjačko nacionalno veće dobije lista Sulejmana Ugljanina.
"Ugljanin je u Sandžaku bio politički autsajder na tim izborima, ali je profitirao iz napada Šešelja i Zurkolića na mene", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rasim Ljajić novinarima u Beogradu, upitan da li su nedavne optužbe SRS protiv njega bile deo predizborne propagande. 

Ponovio je da će priznati sve optužbe radikala ukoliko se uspostavi da je ikada napravio bilo kakav incident.
"Oni znaju da nisu u pravu i ne veruju u ono što pričaju. Ali upravo je to bio deo kampanje da se pomogne Zukorliću na ovim izborima i evo šta je ishod tog Šešeljevog uključivanja - Ugljanin je dobio izbore jer je to izazvalo revolt kod ljudi", istakao je Ljajić. 
On je ponovio da želi da sve nadležne institucije u državi otvore njegov dosije i da ga javno obelodane kako bi se videlo šta stoji iza tih napada.
Na pitanje novinara da li smatra da možda SNS stoji iza Šešeljevih napada budući da "je njihova reakcija bila mlaka", Ljajić je istakao da njihovo reagovanje nije bilo mlako i da više nije ni očekivao.
"To nije bila mlaka reakcija, šta mogu više da očekujem. Predsednik države je dao izjavu, ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da ne raspolaže nikakvim informacijama. Ne mogu više ništa očekivati niti više od toga očekujem", rekao je Ljajić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Od Šešeljevih i Zukorlićevih optužbi profitirao Ugljanin

Izvor: Blic, 06.Nov.2018

Napadi Vojislava Šeselja i Muamera Zurkolića na mene doveli do toga da izbore za Bošnjačko nacionalno veće dobije lista Sulejmana Ugljanina, kaže predsednik SDPS Rasim Ljajić.

Nastavak na Blic...

Ljajić: Šešelj ne treba da je poslanik, ali ništa ne možemo

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Govoreći o dešavanjima u Skupštini, lider SDPS-a Rasim Ljajić je u Danu uživo rekao da je njegova stranka već deseti dan pod "brutalnim" napadima lidera radikala Vojislava Šešelja. On je rekao i da veruje da će država objaviti podatke o tome za koliko je para Telekom kupio Kopernikus Technology...U...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.