Ljajić: Napad na Pupovca epilog višemesečne kampanje

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Napad na Pupovca epilog višemesečne kampanje

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić saopštio je da je napad na poslanika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorada Pupovca epilog višemesečne kampanje koju protiv njega vode pojedini mediji, kao i desničarske i braniteljske organizacije u Hrvatskoj.

 Ljajić je naveo da očekuje da će predstavnici međunarodnih organizacija, posebno onih koje se bave zaštitom ljudskih prava reagovati na taj napad.

"Ovaj napad je još jedan korak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nazad u odnosima između (Srbije i Hrvatske), jer dodatno pogoršava političku klimu i sužava prostor za dijalog Beograda i Zagreba. A u ovom trenutku je najvažnije da taj dijalog počne što pre i da krenu da se rešavaju sva otvorena pitanja u odnosima dve zemlje", rekao je Ljajić.

Poslanici SDSS-a u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac i Boris Milošević napadnuti su juče na trgu u centru Zagreba ostacima hrane, saopštilo je Srpsko narodno veće (SNV).
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ljajić: Napad na Milorada Pupovca epilog višemesečne kampanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2018

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić saopštio je da je napad na poslanika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorada Pupovca epilog višemesečne kampanje koju protiv njega vode pojedini mediji, kao i desničarske i braniteljske organizacije u Hrvatskoj...Ljajić je naveo da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.