Ljajić: Sa BiH smanjivanje tenzija i rešavanje pitanja granice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2017, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Sa BiH smanjivanje tenzija i rešavanje pitanja granice

Ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je, povodom predstojećeg dolaska članova Predsedništva BiH u Beograd, da je najvažnije da ta poseta rezultira smanjivanjem tenzijama u odnosima dve zemlje.

Ljajić je, za "Novosti" rekao da od tih susreta očekuje da se napravi konkretan pomak u rešavanju pitanja granica i da se od četiri sporne tačke reše bar dve.

Kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i da očekuje da se nastavi proces uklanjanja vancarinskih barijera u trgovini, kojih je, prema njegovim rečima, identifikovano čak 13.

"Krajnje je vreme da sa lepih izjava i proklamacija pređemo na rešavanje konkretnih problema. Upravo je i predsednik Aleksandar Vučić insistirao na takvom pristupu prilikom poslednje posete Sarajevu", poručio je Ljajić.

Poseta članova Predsedništva BiH, Dragana Čovića, Mladena Ivanića i Bakira Izetbegovića, Beogradu očekuje se sledeće nedelje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ljajić: Najvažnije da poseta rezultira smanjivanjem tenzija

Izvor: Blic, 03.Dec.2017

Ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je, povodom predstojećeg dolaska članova Predsedništva BiH u Beograd, da je najvažnije da ta poseta rezultira smanjivanjem tenzijam u odnosima dve zemlje...Ljajić je, za današnje "Novosti", rekao da od tih susreta očekuje da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.