HIT VIDEO: Lider SDP se poput rok zvezde bacio u publiku, ponela ga atmosfera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 00:12

HIT VIDEO: Lider SDP se poput rok zvezde bacio u publiku, "ponela ga atmosfera" (VIDEO)

Bilo je neverovatno večeras na skupu, toliko mladih je bilo, toliko je bilo pozitivne energije...

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić večeras je, na završnoj konvenciji SDP Snag naroda u Sjenici učinio nesvakidašnji potez za jednog političara.

On je, poput rok zvezde, skočio sa bine u publiku, koja ga je zatim nosila sa ruke na ruku.

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA UKJUČI ZVUKA🔊

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jun 17, 2020 at 1:11pm PDT

Kako je rekao, ponela ga je atmosfera sa mitinga.

- Oni su me zvali da skočim, rukama su mi davali znak, ajde dođi, verovatno su mislili da se neću usudititi. Ali, mene je ponela neverovatna atmosfera na skupu, tako da sam samo ostavio telefon sa strane i skočio. Nisam ni razmišljao da li će me uhvatiti ili ne. Pravo da vam kažem, uželeo sam se skupova, a sve me je to iznenadilo, jer su skupovi i na neki način u današnje vreme prevaziđeni - rekao je Ljajić.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasim Ljajić skočio u publiku sa bine, video postao hit na internetu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2020

NOVI PAZAR - Društvenim mrežama nedavno je počeo da se širi video snimak na kojem se vidi kako Lider SDP-a Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija ove zemlje kako skače u publiku sa bine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

URNEBESNI SNIMAK: Rasim Ljajić, poput rok zvezde, sa bine SKOČIO među PRISTALICE (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2020

On je, poput rok zvezde, skočio sa bine u publiku, koja ga je zatim nosila sa ruke na ruku LIDER Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sinoć je, na završnoj konvenciji SDP Snag naroda u Sjenici učinio nesvakidašnji potez za jednog političara.On je, poput rok zvezde,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.