Zbog Kineza produžen i Evoque FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 14:14

Zbog Kineza produžen i Evoque FOTO

Najmanji Range Rover u "L" varijanti duži je za 160 mm od standardne verzije.

Land Rover je kupcima u Kini ponudio Range Rover Evoque L kako bi izašao u susret tržištu koje prosto žudi za produženim verzijama premijum automobila.

Automobil koji će se prodavati u najmnogoljudnijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlji na svetu meri u dužinu 4.531 mm što je za 160 mm više od regularne verzije.

Što je još važnije, puntnici na zadnjim sedištima dobili su dodatnih 125 mm prostora za noge jer je upravo za toliko produženo međuosovinsko rastojanje ovog SUV-a.

Land Rover se potrudio da u Launch Edition izdanju, koje će se prvo pojaviti na tržištu, ponudi kupcima brojne luksuzne sadržaje, kao što je panoramski krov i elektropodesiva zadnja sedišta čiji se nagib može menjati za 7 stepeni.

Kokpit je očekivano potupno digitalizovan. Ispred vozača je 10,2-inčna digitalna instrument tabla, a na centralnoj konzoli se smestio 10,2-inčni ekran multimedijalnog sistema.

Tu je i treći displej namenjen kontrolisanju klima-uređaja.

Range Rover Evoque L Launch Edition prodavaće se po ceni od 430.000 juana, što je oko 56.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.