Izvor: Njuz.net, 06.Avg.2020, 14:03

Land Rover Komunalne milicije oprostio kaznu rođaku Range Roveru

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 6. avgust 2020, (Njuz) – U Njegoševoj ulici na Vračaru juče oko 18 časova Land Rover Komunalne milicije radio je svoj svakodnevni posao snimanja nepropisno parkiranih vozila. Upravo je ispisao kazne za nepropisno parkiranu Dačiju i Reno Klio kada mu je sledeći automobil u nizu privukao pažnju i učinio mu se odnekud poznat.
Približio se da bolje usnimi veliki crni terenac parkiran na pešačkom prelazu sa uključena sva četiri žmigavca kada ga je odjednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << prenuo glas “Gde si bre legendo, nema te sto godina!!!“. Lend Rover je tek onda shvatio da je pred njim zapravo njegov rođak iz Britanije, crni Range Rover, isto godište, sa kojim je zajedno bio na montažnoj traci.
Dva Rovera su se izgrlila i izljubila i pitali jedan drugog za zdravlje. Oba su sa zadovoljstvom konstatovala da se dobro drže za svoje godine, manji problemi sa elektronikom, ništa strašno. Prisetili su se svojih zajedničkih dana u fabrici u Britaniji kada su bili nerazdvojni na proizvodnoj traci i svojih smicalica koje su priređivali radnicima.
No posle fabrike, putevi su im se razdvojili. Range je upisao neki privatni fakulet te je nakon toga po sopstvenom priznanju, “uleteo u neke kombinacije za eksport import“ i odlično mu ide. Land sa druge strane nikad nije bio privržen knjizi ali je uspeo da se zaposli u javnom sektoru gde je zadovoljan uslovima i ne žali se.
Na oproštaju dva rođaka neminovno je bilo da se postavi i pitanje kazne za parkiranje. Range je rekao da je stao samo da kupi cigare i da nije ni razmišljao da svojim postupkom možda ugrožava bezbednost drugih u saobraćaju te da svakako svoj postupak neće ponoviti. Land se nasmejao i rekao da je u redu. Možda bi u Britaniji i morao da mu piše kaznu, ali pošto su se sreli u dalekoj Srbiji i red je da zažmuri na jedno oko jer je takav običaj u ovoj zemlji.
Uz poruke pozdrava porodicama, dva Rovera su nastavila svako svojim putem dok je Vračar lagano tonuo u sumrak.
Miloš Mileusnić

The post Land Rover Komunalne milicije oprostio kaznu rođaku Range Roveru appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Range Rover,   Renault

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.