Đokovićeva terasa veća od moje sobe, bar ne ćuti kao Nadal

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 22:33

"Đokovićeva terasa veća od moje sobe, bar ne ćuti kao Nadal"

Gvido Pelja, 44. teniser sveta, nezadovoljan je uslovima u karantinu u Melburnu.

Argentinac, koji je 2019. godine bio 20. na ATP listi, kaže da je neshvatljivo da se pojedini igrači nalaze u tako teškim uslovima u dvonedeljnom karantinu.

On je takođe poručio da je razočatan izostankom reakcije kod pojedinih tenisera koji bi trebalo da zastupaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << interese većine.

Pelja je u jednom podkastu, rekao kako bi sve trebalo da funkcioniše drugačije.

"Imam utisak da je Đokovićeva terasa u smeštaju u Adelejdu veća od moje sobe. Ipak, on se barem oglasio i rekao nešto. Iznenađen sam ćutanjem Rafe Nadala i Dominika Tima", razočaran je Pelja.

On je u jednom od svojih istupa na Tviteru otkrio sa čim je suočen.

"Zamislite da moju sobu nisu čistili nijednom u celoj nedelji. Nekim čudom su nam dali nove peškire, a hranu dostabljaju u stiroporz. Nismo dobili ni nove čaršave. Ali sve je OK, i dalje se držimo", rekao je Pelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NE ČISTE SOBU, HRANU DOSTAVLJAJU U STIROPORU: Javno prozvao Nadala i Tima! Jedini čovek za pohvalu je ĐOKOVIĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021

Nelagodni uslovi...Argentinski teniser Gvido Pelja nezadovoljan je uslovima u karantinu u Melburnu. Pelja kaže da je neshvatljivo da se pojedini igrači nalaze u tako teškim uslovima u dvonedeljnom karantinu...On je takođe poručio da je razočatan izostankom reakcije kod pojedinih tenisera koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.