UŽIVO: Đoković - Sonego 5:2 (6:3, 6:7)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021, 18:18

UŽIVO: Đoković - Sonego 5:2 (6:3, 6:7)

Novak Đoković u istom danu igra drugi meč u Rimu – za plasman u finale! Rival mu je italijanski teniser Lorenco Sonego, kome je takođe protiv Đokovića drugi meč u samo nekoliko sati nakon što je iznenadio Rusa Andreja Rubljova. Trenutni rezultat u trećem setu 5:2 za Đokovića. Prvi set pripao je Novaku koji nije dao protivniku ni gram šanse superiornom igrom, na kraju 6:3 u gemovima za Đokovića. U drugom setu Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je propustio nekoliko prilika da završi meč, međutim, uporni Italijan osvaja set u taj-brejku.

Đoković, koji brani titulu u "Večnom gradu", je nešto ranije eliminisao Stefanosa Cicipasa u spektakularnom duelu koji je u prekidima trajao dva dana zbog kiše, pokazujući mentalnu snagu.

Zanimljivo, Sonego je slavio u jedinom međusobnom duelu sa Đokovićem. Bilo je to prošle godine u Beču kada je neočekivano lako pobedio 6:2, 6:1.

Pobednik ide u finale, gde ga čeka Španac Rafael Nadal.

Nadal prvi finalista mastersa u Rimu

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale mastersa u Rimu, pošto je danas u polufinalu pobedio Amerikanca Rejlija Opelku 6:4, 6:4.

Nadal je prvi finalista ovogodišnjeg izdanja turnira u Rimu, a 12. finale na ovom mastersu izborio je posle 92 minuta igre.

Rival u borbi za 10. trofej na mastersu u glavnom gradu Italije biće mu bolji između branioca titule Novaka Đokovića i Lorenca Sonega.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nadal prvi finalista mastersa u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2021

RIM - Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale mastersa u Rimu, pošto je danas u polufinalu pobijedio Amerikanca Rejlija Opelku 6:4, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.