Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 20:47

Toni Nadal o svom bratancu: Znam da se neće takmičiti samo da pokaže da je tu

Stric poznatog tenisera misli da se u Špancu kriju još tri ili četiri dobre sezone

Pandemija virusa korona ubedljivo najviše pogodila je tenis, za koji se ne može sa sigurnošću tvrditi ni da li će biti nastavljen u tekućoj kalendarskoj godini. Igrači su već duže vreme „na čekanju“, a za to vreme pokušavaju da koliko-toliko održe svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << formu.

Slično je sa Rafaelom Nadalom, koji dane pandemije provodi u svojoj rodnoj zemlji, a tamo je nedavno došao u centar pažnje zbog toga što je kritikovao pojedine odluke nadležnih organa u borbi protiv virusa COVID-19. Vrlo brzo je u njegovu odbranu stao ujak, Toni Nadal.

„Ne mogu da razumem da osoba koja plaća porez u ovoj zemlji ne može prosto da iznese svoje mišljenje. Mislim da svi imamo pravo na to, bez obzira na to ko smo i šta smo. Svi mogu da naprave greške, sa mišljenjem možeš da se složiš ili ne, ali ne i da vređaš nekoga“, rekao je Toni.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nadalov stric dodaje da će poznati teniser moći da igra još nekoliko godina na najvišem mogućem nivou. On će početkom juna napuniti 34 godine.

„On može da igra na visokom nivou da igra još tri ili četiri godine. Ako ga zaobiđu povrede, mislim da će pronaći određenu dozu motivacije koju je imao svih ovih godina. Znam ga i znam da se neće takmičiti samo da pokaže da je tu. On ima pobednički mentalitet, a isto je i sa Federerom. On nastavlja da igra, jer zna da može da osvoji još neke važne titule“, zaključio je Toni.

Inače, Nadal je počeo profesionalno da se bavi tenisom još 2001. godine. U karijeri je osvojio ukupno 85 titula, a u kolekciji ima 19 Gren slemova.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.