Toni Nadal: Da nije bilo povreda, Rafa bi bio GOAT

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 19:42

Toni Nadal: Da nije bilo povreda, Rafa bi bio GOAT

Stric Rafaela Nadala i nekadašnji njegov trener, Toni Nadal, smatra da će njegov nećak još beležiti dobrih rezultata.

Od kako je Rafa Nadal osvojio 21. Grend slem titulu u karijeru, Australijan open u Melburnu, prestigao je Novaka Đokovića i Rodžera Federera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su ostali na 20 najvećih trofeja.

"Nekoliko dana pred put nije znao na kakvom je tačnom nivou – malo je trenirao zbog virusa korona i drugih fizičkih problema. Nije očekivao da će biti u stanju da uradi ono što je uradio. Ja sam mislio da će biti konkuretan ako prođe prvu nedelju, a tako je i bilo“, rekao je Toni Nadal i dodao:

"Tokom svih ovih godina slušam kako će Rafina karijera biti kratka, a uvek sam govorio da se nadam da greše. I dalje mu ide dobro, i željan je da nastavi tako".

Kada je reč o pitanju ko je najbolji teniser svih vremena, Toni Nadal diplomatski odgovara.

"Veoma je teško reći ko je najbolji – da li je to onaj koji je igrao na najvišem nivou, onaj koji je osvojio najviše titula… Mislim da bi moj nećak bio najbolji da nije bilo povreda, ali i sada malo zaostaje u odnosu na Federera i Đokovića. Verovatno je Federer taj koji je uradio najveće stvari".

Osvrnuo se i na situaciju koja je u Melburnu dočekala Novaka Đokovića, te kasniju deportaciju iz Australije.

"Šteta je da se to desi svetskom broju jedan, ali postoje pravila koja moraju da se poštuju, sviđalo nam se to ili ne. Nikome se ne dopada da plaća porez, ali moramo to da radimo, nema drugog izbora“, poručio je Toni Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA NIJE BILO POVREDA RAFA BI BIO NAJBOLJI IKADA! Toni Nadal uzburkao duhove: Novaka uporedio sa POREZOM, a Federeru se POKLONIO!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2022

Španski teniser Rafael Nadal pomalo neočekivano osvojio je Australijan open u Melburnu i tako uzeo svoju 21. Grend slem titulu u karijeri čime je na večnoj prestigao Novaka Đokovića i Rafaela Nadala koji imaju po 20 najvećih trofeja

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.