Tim preko Nadala do polufinala!

Izvor: RTS, 29.Jan.2020, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim preko Nadala do polufinala!

Austrijanac Dominik Tim plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je sa 3:1 u setovima pobedio Španca Rafaela Nadala. Rival u borbi za finale biće mu Nemac Saša Zverev.
U izuzetno kvalitetnom meču, koji je trajao više od četiri sata, tri od četiri seta rešena su taj-brejku, a na kraju je više snage i koncentracije imao Tim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << – 7:6, 7:6, 4:6 i 7:6.

U prvom setu su Tim i Nadal razmenili brejkove (u osmom i devetom gemu), te je taj deo odlučen u taj-brejku i pripao je Timu – 7:3.
Drugi set je imao sličan tok a isti epilog, odnosno taj-brejk koji pripada austrijskom igraču, ovoga puta sa 7:4.

Nadal se u teškom trenutku ipak konsolidovao i uzvratio u trećem setu, dobivši ga sa 6:4 i to brejkom u desetom gemu.
Četvrti i poslednji set je ušao u taj-brejk tako što je Tim propustio priliku da servisom završi meč.
No, on težim putem i dobijanjem trećeg taj-brejka (8:6) dobija meč sa 3:1 i odlazi među četiri najbolja igrača na turniru u Melburnu.

Tamo ga očekuje duel sa Sašom Zverevom u petak, koji je takođe sa 3:1 pobedio Vavrinku, dok se u drugom polufinalu dan ranije (četvrtak, 9.30) sastaju Đoković i Federer.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tim preko Nadala do polufinala Australijan opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020

Austrijanac Dominik Tim plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je sa 3:1 u setovima bio bolji od Španca Rafaela Nadala...U izuzetno kvalitetnom meču koji je trajao više od četiri sata, tri od četiri seta rešena su taj-brejku a na kraju je više snage i koncentracije imao Tim - 7:6,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.