Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021, 12:18

Strika Toni najavljuje: Rafa se sprema za sjajnu 2022. godinu

“Krenuće od Australijan opena”, kaže Toni Nadal

Teniska godina koja se primiče kraju je bila loša za parametre Rafe Nadala.

Nije uspeo da osvoji nijedan grend slem trofej, nije bio ni u finalu, a na Rolan Garosu je pretrpeo bolan poraz od Novaka Đokovića u polufinalu. Na Vimbldon nije ni išao, ni na US open, sezonu je završio zbog operacije stopala.

Mnogi su već otpisali Bika sa Majorke ocenama da nikad više neće biti što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je bio, a njegov stric Toni govori suprotno: da se Rafa oštri da u 2022. napadne sve.

Stvari idu na bolje. Rafa planira da se na Australijan openu vrati na teren. Biće sve u redu, ubeđen sam. Njegova ideja je da mu 2022. godina bude sjajna. Daće sve od sebe da ostvari taj cilj”, rekao je Toni Nadal za kanal Antena 2.

Osvrnuo se Nadal još jednom na finale US opena u kojem je Medvedev pobedio Đokovića i sprečio ga da ispiše istoriju tenisa osvajanjem Grend slema.

“Nema dileme da drugi teniser na ATP listi može da pobedi prvog. Iako je Đoković veliki igrač i on je čovek koji oseća pritisak i to je ono što ga je sputalo u tom finalu”, ocenio je Toni Nadal.

I na kraju 2021. godine stajaće da Đoković, Nadal i Federer imaju po 20 osvojenih grend slemova. Nova sezona mogla bi da definitivno reši dilemu ko će u istoriju sa najviše osvojenih “mejdžora” u karijeri.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.