Šta kaže Nadal senior, da li bi trenirao Novaka?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kaže Nadal senior, da li bi trenirao Novaka?

U žiži teniske javnosti trenutno je start turnira u Barseloni, a u Kataloniji ove nedelje gledaćemo dvojicu od trojice tenisera koji su obeležili prethodnu deceniju - Rafaela Nadal i Novaka Đokovića.

Jedan od najzaslužnijih zašto je Rafa postao jedan od najboljih u istoriji tenisa, njegov stric i nekadašnji trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Toni Nadal, odgovorio je na zanimljiv način da li bi bio trener Srbina.

- To se neće desiti - rekao je Nadal senior i dodao:

- Ali, teško je reći Novaku ne. On je broj jedan. Ako je obrazovana osoba i kada se ne bi takmičio protiv mog sestrića, bio bih oduševljen da ga pratim na turnirama. U svakom slučaju, trenirati Novaka Đokovića vam je kao da trenirate Barselonu ili Real Madrid - istakao je iskusni španski stručnjak, prenosi b92.net.

Rafin trener sada je Karlos Moja, takođe nekad aprvi reket sveta, a Toni Nadal je trenirao bratanca do 2017. godine kada se povukao.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Senzacija veka na pomolu! Nadal bi da trenira Đokovića!

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2018

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, izjavio je da ne bi imao ništa protiv da jednom trenira Novaka Đokovića...Toni je u intervjuu za list "La Vanguardia" istakao kako je teško reći Novaku "ne"...Na pitanje šta bi uradio ako bi Novak pitao da mu bude trener, Toni je rekao: "To...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.