Španac zakazao duel sa Đokovićem: Nadal u polufinalu Vimbldona posle maratona

Izvor: BKTV News, 11.Jul.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac zakazao duel sa Đokovićem: Nadal u polufinalu Vimbldona posle maratona

Rival Novaka Đokovića u borbi za finale Vimbldona biće Rafael Nadal

Rafael Nadal savladao je Huana Martina Del Potra u četvrtfinalu prestižnog teniskog turnira posle duge i mukotrpne borbe rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 4:6, 6:4, 6:4) u setovima. Pravi gladijatorski obračun gledali smo na centralnom terenu vimbldonskog kompleksa. Posle 4 sata i 52 minuta, Rafael Nadal zakazao je 52. duel >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa našim najboljim teniserom.

Trenutno najboljem teniseru sveta bio je dovoljan brejk u 12. gemu da osvoji prvi set, ali je Del Potro rezultatsku neizvesnost vratio kroz taj-brejk u kome je Nadal propustio četiri set lopte, potom i potpuno preokrenuvši tezultat.

Četvrti set i još jedan gem osvojen na servis rivala bili su dovoljni Nadalu da meč uvede u peti set i neizvesnu završnicu. U poslednjem setu Španac je ponovo jednom oduzeo servis Delpu i zadržao prednost brejka do kraja.

Trenutni bilans pobeda u međusobnim mečevima je na strani Novaka Đokovića, koji je trijumfovao 26 puta, uz 25 pobeda Španskog tenisera. Meč je na programu u petak.

U drugom polufinalnom obračunu sastaće se Kevin Anderson i Džon Izner.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković finale

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.