ŠOK I NEVERICA: Ivanišević NE VERUJE u Đokovića, Nadal će u finale Rolan Garosa, a Nole neće

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 18:16

ŠOK I NEVERICA: Ivanišević NE VERUJE u Đokovića, Nadal će u finale Rolan Garosa, a Nole neće

Skandalozna izjava.

Krenuo je Novak Đoković sigurnim korakom ka odbrani titule na Rolan Garosu. Japanac Jošihita Nišioka bio je samo lakši treninig u prvom kolu.

Međutim, srpskom šampionu sigurno nije bilo dobro kad je danas u medijim pročitao šta njegov trener Goran Ivanišević misli o tome ko je favorit i kako će se završiti ovogodišnji Rolan Garos. Hrvat daje najveće šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rafaelu Nadalu i veruje da će Španac pobediti Đokovića u eventualnom susretu u četvrtfinalu.

- Za mene, samo je jedan favorit na Rolan Garosu i to je Nadal. I pored svega što se desilo u Rimu sa njegovim stopalom, uvek mislim da, povređen ili ne, on je favorit ovde. Ovo je njegov dom, njegov teren. Zna sve dobre i loše odskoke, svaki kutak i pukotinu na terenu. Bilo da igra dobro ili loše, to ništa ne menja - rekao je Ivanišević koji smatra da će četvrfinale između Đokovića i Nadala biti najbolje u istoriji Rolan Garosa.

Coach Goran Ivanisevic: Rafael Nadal is top French Open favorite, not Novak Djokovic https://t.co/HPKxIjdSr1

— Tennis World USA (@TennisWorlden) May 24, 2022

On je otkrio i kako je reagovao kada je shvatio da bi njegov igrač već u četvrtfinalu mogao da igra protiv Španca.

- Kada sam video žreb, iskreno, rekao sam: Okej, Nadal će da stigne do finala. To znači da će Novak da ispadne... Rafa je neverovatan, imam ogromno poštovanje za njega. U finalu Australijan opena, Medvedev nije mogao da zatvori meč, a to ne sme da vam se desi protiv Nadala! U svakom slučaju, rekao sam pre sedam ili osam godina da će Rafa i Novak da imaju više od 20 grend slem titula, a Nadal je većtu - zaključio je Goran Ivanišević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.