Rafa odgovorio Noletu: I ja kažem, hvala što misliš na mene...

Izvor: B92, 08.Feb.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa odgovorio Noletu: I ja kažem, hvala što misliš na mene...

Rafael Nadal, prvi teniser sveta, zahvalio se Novaku Đokoviću na tome što misli na njega, poželevši mu brz povratak na teren. Đoković je slavio posle skoro šest sati igre sa 5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5 po setovima za odbranu titule, samo dva dana pošto je u maratonskom polufinalu nadigrao i Endija Marija.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rafa odgovorio Noletu: I ja kažem, hvala što misliš na mene

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2018, 08:45

Rafael Nadal, prvi teniser svijeta, zahvalio se Novaku Đokoviću na tome što misli na njega, požilevši mu brz povratak na teren...Novak se u srijedu prisjetio epskog finala Australijan opena 2012. godine, kada su Srbin i Španac odigrali jedan od najboljih mečevau istoriji tenisa...Đoković je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.