Ovo što je Nadal uradio daće snagu Federeru

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 21:59

"Ovo što je Nadal uradio daće snagu Federeru"

Daren Kejhil, nekadašnji australijski teniser, a danas trener i analitičar, govorio je o narednim izazovima, koji čekaju Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Srpski igrač nije nastupao na Australijan openu zbog odluke tamošnjih vlasti da ga ne puste u zemlju.

Kejhil ističe da sve ovo neće sputati Novaka u pohodu na nove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspehe i titule.

"Mislim da će Novak ovo iskoristiti da podgreje vatru sa kojom igra. Mislim da on još uvek pokušava da unapredi svoju igru i uveren sam da ćemo videti neverovatan tenis od Novaka u narednih nekoliko godina", rekao je Kejhil i dodao:

"Pazite, ako Novak zaigra mislim da će on i Rafa ići na Rolan Garos kao dva jednaka favorita. Naravno treba biti u stanju da se pobedi Rafa na šljaci u pet setova, ali svi smo videli kako je to teško. Ipak Novak je bio impresivan prethodnih godina."

Kejhil je podsetio i da ne treba još uvek otpisivati Rodžera Federera.

"Ovo što je Rafa uradio će dati snage i Rodžeru, takođe. On bi mogao sebi da kaže: 'Ako je Rafa i dalje na terenu i pravi velike stvari, zašto ja ne bih mogao da ozdravim i da uživam u igri?'".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.