OBEZBEDIO ČETVRTFINALE: Nadal PREGAZIO protivnika - NEMILOSRDAN prema svom OBOŽAVATELJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 15:08

OBEZBEDIO ČETVRTFINALE: Nadal PREGAZIO protivnika - NEMILOSRDAN prema svom OBOŽAVATELJU (VIDEO)

Silovito, nema šta.

Prvi četvrtfinalista Rolan Garosa je Španac Rafael Nadal, najtrofejniji teniser u istoriji ovog Gren Slem turnira. I u četvrtom meču on je ostvario veoma ubedljivu pobedu, ovoga puta protiv 20-godišnjeg američkog predstavnika Sebastijana Korde. Njihov duel trajao je nepuna dva sata, a Nadal je na kraju slavio sa 3:0, po setovima 6:1, 6:1 i 6:2.

Njihov duel je trajao sat i 55 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta, a Španac je slavio sa 3:0 (6:1, 6:1, 6:2)

Korda je pre meča istakao da mu je Nadal veliki idol iz detinjstva, čak je mački dao ime Rafa, ali mu to nije "pomoglo" ovog popodneva.

Nadal mu je prepustio samo četiri gema u celom meču, što dovoljno govori o dominaciji "bika sa Majorke".

U prvom i drugom setu Korda nije imao apsolutno nikakvu šansu i izgubio ih je sa po 6:1.

🔥🇪🇸 C'est terminé ! Rafa Nadal ne fait qu'une bouchée de Sebastian Korda et file en quarts !

L'Espagnol a déroulé et s'impose 6/1 6/1 6/2... 💪#RG20

🖥️ Suivez Roland Garros en direct : https://t.co/Z0SzpLkTvf pic.twitter.com/YUG46Odll8

— France tv sport (@francetvsport) October 4, 2020

Amerikanac je na startu trećeg seta napravio brejk i poveo sa 2:0, ali to je bilo sve.

Nadal je ubacio u viši stepen, gotovo da nije dozvoljavao ni poen rivalu i vezao je šest gemova za krajnji lagan trijumf.

U četvrtfinalu protivnik Nadala će biti pobednik duela Aleksandar Zverev – Janik Siner.

Rafael Nadal Korda’yı 6-1 6-1 6-2 ile geçerek #RolandGarros’da çeyrek finale çıktı. İyi bir şekilde devam ediyor yoluna #RG20 pic.twitter.com/8FscvaxTP0

— NadaLebron #Tenis (@vamosrafaaaa) October 4, 2020

Biće veoma uzbudljivo danas od 17.30 na Old Trafordu. Mančester Junajted čeka Totenhem koji predvodi Žoze Murinjo. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,45, a na dvojku 3,80, dok opklada 3+ novi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.