Neskromni i realni Novak, uporedio sebe sa Nadalom i Federerom!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neskromni i realni Novak, uporedio sebe sa Nadalom i Federerom!

O velikanima svetskog tenisa koji i dalje biju bitke na terenima širom sveta će se pričati daleko u budućnosti.

Novak, Rodžer i Rafa su velika trojka svetskog tenisa i taj rivalitet koji vlada između njih trojice je nešto što ih čini boljim.

Gostujući na "Kanalu plus" u Francuskoj, Novak je odgovorio potvrdno na pitanje da li oseća da ima psihološku prednost u odnosu na Rafaela Nadala i Rodžera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Federera.

"Da, osećam da je pomalo tako. Iznad svega, tako je pre početka meča, ne tokom njega. Kada igrate, koncentrisani ste samo na sledeći poen, ali pre meča, da, osaćem da sam u prednosti", kaže Novak.

Koliko ćemo još Novaka gledati na terenu?



 "Iskreno, nisam obavezan da igram. Mogao bih sutra da okačim reket o klin ako to želim, jer sam pre svega otac dvoje divne dece, od kojih moj sin ima pet godina i pred polaskom je u školu, tako da bih svakako voleo da provodim više vremena sa njima. Ipak, srećan sam što još igram, i dalje sam jako motivisan i spreman da igram za nove pobede u ovom prelepom sportu"
, rekao je Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.