Nemoj Nadala, pobedi Đokovića

Izvor: B92, 25.Jun.2022, 21:38

"Nemoj Nadala, pobedi Đokovića"

Toni Nadal, nekadašnji trener i stric Rafaela Nadala, imao je poruku za Stefanosa Cicipasa nakon što je ovaj slavio na turniru u Majorki koji se igra na travi.

Španac je istakao da je grčki teniser jedan od favorita na predstojećem Vimbldonu.

"Čestitke, Stefanos. Igraš sjajno na ovoj podlozi i za mene si jedan od favorita na Vimbldonu. Nadam se da nećeš pobediti Rafu ili Feliksa (Ože-Alijasim). >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pokušaj da pobediš Đokovića", poručio je Nadal koji je aktuelni trener kanadskog tenisera i trenutno devetog igrača sveta.

Cicipas je slavio na turniru serije 250 u Majorki pošto je u finalu savladao Roberta Bautistu Aguta sa 6:4, 3:6, 7:6 (2). Grk je u Španiji došao do devete titule u karijeri.

Turnir u Majorki na travnatoj poslužio je igračima kao priprema za Vimbldon koji počinje u ponedeljak. Cicipas će u prvom kolu igrati protiv Aleksandra Rišara iz Švajcarske, dok će rival Bautisti Agutu biti Mađar Atila Balaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.