Nema sujete: Nadal predao tron Novaka, a onda i prokomentarisao srpskog tenisera

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema sujete: Nadal predao tron Novaka, a onda i prokomentarisao srpskog tenisera

Španac Rafael Nadal više nije najbolji teniser na svetu. To mesto prepustio je Novaku Đokoviću, koji će zvanično od ponedeljka zauzeti prvo mesto ATP liste.

Srpski teniser je u finalnom meču na Mastersu u Parizu izgubio od ruskog kolege Karena Kačanova, a odmah posle toga oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se i Nadal.

- Novak? On je neko ko zaslužuje ovakav rezultat i veoma je dobar. Igrao je konstantno na visokom nivou poslednjih meseci. Komplikovano je biti broj jedan, znajući da igraš sedam turnira do kraja u toku jedne godine - zaključio je Rafael Nadal.

Podsetimo, Nadal je odustajanjem od Mastersa u Parizu obezbedio Novaku mesto broj 1.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Naslovne: "Pritisci na BG", Novak ponovo prvi na svetu

Izvor: B92, 04.Nov.2018

Štampa od ponedeljka piše o pritiscima Zapada na Beograd, odlikovanju glumca Miloša Bikovića, kao i o Novaku Đokoviću, koji se vratio na prvo mesto ATP liste...Večernje novosti pišu kako "Zapad traži od Srbije da više ne iritira Albance"...Politika donosi tekst o samoproglašenoj državi Kosovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.