Neizvesnost traje, Nadal u utorak donosi važnu odluku!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizvesnost traje, Nadal u utorak donosi važnu odluku!

Danas je smenio Novaka na vrhu ATP liste, ali...

Nema mnogo razloga za zadovoljstvo Rafael Nadal ovih dana, iako je od danas i zvanično preuzeo prvo mesto na ATP listi.

Znate već da je u Parizu predao meč Šapovalovu u polufinalu zbog lakše povrede trbušnog zida na koju se požalio uoči tog susreta, ali sada vlada neizvesnost i oko njegovog nastupa na završnom turniru u Londonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Prema informacijama koje je danas prenela "Marka", Nadal je danas obavio dodatne medicinske testove i tek na osnovu procene lekarskog tima, u utorak bi trebalo da donese odluku da li će uopšte putovati u London.

U slučaju da ne bude mogao da učestvuje na završnom turniru, onda će povratak Novaka Đokovića na prvo mesto biti prilično realan već do kraja godine.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.