Nadalu otac pokazivao da odustane? VIDEO

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 17:39

Nadalu otac pokazivao da odustane? VIDEO

Sebastijan Nadal, otac Rafaela Nadala, bio je u centru pažnje u jednom trenutku tokom meča njegovog sina sa Tejlorom Fricom.

Naime, Nadal je sredinom drugog seta tražio medicinski tajm-aut, a njegov otac je nekoliko trenutaka pre toga imao zanimljivu gestikulaciju.

Rafin otac je u jednom trenutku odmahivao rukama, kao da je pokazivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom sinu da odustane od ovog meča, u kome se ponovo suočio sa problemima zbog povrede.

Nadal je zbog bolova u stomaku morao da zatraži medicinski tajm-aut u trenutku dok je gubio sa 1-0 u setovima od Amerikanca Frica, dok je u drugom setu bilo izjednačeno, 3:3.

Rafa nije predao meč, već je nastavio da igra u osvojio sedmi gem u drugom setu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.