Nadalov nastup u Madridu doveden u pitanje

Izvor: B92, 06.Maj.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadalov nastup u Madridu doveden u pitanje

Rafael Nadal, najbolji španski teniser, po drugi put je odložio konferenciju za medije pred početak Mastersa u Madridu.

Nadal je došao u Madrid, svoj treći turnir na šljaci ove godine, kako bi napao šestu titulu na tom turniru u karijeri.

Problemi su se, nažalost, nastavli za Španca, koji je na prethodna dva turnira na šljaci zabeležio neočekivano loše rezultate (polufinale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Monte Karla i polufinale Barselone).

Njegova konferencija za medije bila je planirana za nedelju, ali je termin promenjen za 12.30 u ponedejlak. Ipak, iz Rafinog tima novinarima je javljeno da drugi "reket" sveta sa medijima neće pričati ni u ponedeljak, već u utorak.

Kao razlog Nadalovog odlaganja konferencija navedeni su stomačne tegobe sa kojima se muči od dolaska u Madrid, zbog kojih je propustio i nekoliko treninga u pripremi za turnir.

Ipak, kako su naveli izvori sa turnira u Madridu, Rafa je viđen u restoranu koji se nalazi u kompleksu turnira, što je dobar znak povodom upitnog učešća na ovom Mastersu.

Nadal je imao dovoljno vremena da se oporavi, s obzirom da mu je prvi meč zakazan za sredu, gde će se u drugom kolu (u prvom slobodan) sastati sa supertalentovanim Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadalov nastup u Madridu doveden u pitanje

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2019

Rafael Nadal, najbolji španski teniser, po drugi put je odložio konferenciju za medije pred početak Mastersa u Madridu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.