Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 22:40

Nadal u polufnalu Bersija: Samo jednom u karijeri igrao je finale

Dijego Švarcman putuje u London

Isti grad, dva različita turnira i dva različita izdanja Rafaela Nadala. Ako je Rolan Garos njegovo kraljevstvo, potvrđeno osvajanjem 13 titula, onda je dvorana Bersi mesto gde se muči. Samo jednom, još pre 13 godina, domogao se finala na Mastersu u Parizu, te iako će se u subotu boriti da reprizira to dostignuće deluje da nije u formi kao pre nekoliko sedmica.

Mučio se pre neki dan protiv Felisijana Lopeza, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mučio se i u petak veče u duelu sa još jednim zemljakom, Pablom Karenjom Bustom. Baš kao u okršaju sa veteranom, morao je da nadoknadi zaostatak, odigra tri seta i na mišiće se plasira među četiri najbolja – 4:6, 7:5, 6:1.

Nadal će se u subotu boriti sa boljim iz okršaja Aleksandar Zverev – Sten Varvrinka. Drugi polufinalni par čine Miloš Raonić i Danil Medvedev.

Inače, Rafa je zadržao savršen učinak protiv Pabla Karenja Buste, tukao ga sedmi put u karijeri i izbacio iz konkurencije za završni Masters sezone u Londonu. To znači da će poslednji učesnik turnira biti Argentinac Dijego Švarcman.

Od 15. do 22. novembra, u O2 areni u Londonu, tamičiće se: Novak Đoković, Rafael Nadal, Dominik Tim, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljev i Dijego Švarcman.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.