Nadal treći u Abu Dabiju

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal treći u Abu Dabiju

Španac savladao Vavrinku
Španski teniser Rafael Nadal pobedio je Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 7:6 (7:1), 6:3, u meču za treće mesto na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

Rafa je zabeležio prvu pobedu na početku sezone, nakon što je prethodno u polufinalu ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poražen od Britanca Endija Mareja (2:6, 0:6).

Egzibicioni turnir Mubadala osvojio je Marej, kome je najbolji teniser sveta i branilac trofeja, Novak Ðoković, bez borbe predao finalni meč zbog prehlade.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Abu Dabi: Nadal preko Švajcarca do trećeg mesta

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015

Rafael Nadal osvojio je treće mesto na egzibicionom turniru u Abu Dabiju. Španski teniski as savladao je Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 2:0, po setovima 7:6 (7:1), 6:3, posle sat i 29 minuta igre...Nadal je tako ostvario prvi trijumf na startu nove sezone, pošto je prethodno u polufinalu ubedljivo...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.