Nadal saopštio šokantne vesti, velika prilika za Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal saopštio šokantne vesti, velika prilika za Srbiju!

Nadamo se da će je Novak i Viktor iskoristiti.

Rafael Nadal je nakon poraza od Novaka Đokovića saopštio da neće učestvovati u odlučujućem, trećem meču između Srbije i Španije u dublu na ATP kupu u Australiji.

Meč je počeo, Španci su izašli u sastavu Busto-Karenja/Felisijano Lopez, dok Srbiju predstavljaju Novak Đoković i Viktor Troicki.

Nezvanično, u pitanju je timska odluka, a razlog za sada nije poznat.

Trenutni rezultat je 3:1 u prvom setu za Špance.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Viktor Troicki

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak i Viktor nerešiva enigma za Špance, Srbija osvojila ATP kup!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020

Veliki uspeh naših tenisera...Teniseri Srbije osvojili su ATP kup u Australiji pošto su savladali selekciju Španije ukupnim rezultatom 2:1...Trijumf našim teniserima doneo je dubl u sastavu Novak Đoković/Viktor Trociki koji su pobedili par Pablo Busta-Karenjo/Felisijano Lopez sa 2:0 u setovima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.