Nadal presađuje kosu, za šest meseci će biti novi čovek! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal presađuje kosu, za šest meseci će biti novi čovek! (video)

Španski teniser je bio podvrgnut bolnom trentmanu pre nekoliko nedelja u Madridu, tek mu predstoje napori.

Pre par nedelje je na jednoj klinici u Madridu Rafa Nadal bio na presađivanju kose.

Sam proces je bio jako bolan za Španca, koji je bio i pod lokalnom anestezijom. Tretman je podeljen u dva dana, Nadal je proveo više od deset sati u početnoj fazi presađivanja kose.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doktor sa klinike na kojoj je Nadal bio podvrgnut tretmanu izjavio, Rafi nedostaje kosa u prednjem delu glave, te ću mu tu i biti implementirana nova kosa.

Kako je čitav proces veoma naporan, Rafa će morati da sačeka još 15 dana kako bi vodio normalan život, da spava u kojoj godi pozi poželi i da se bavi sportom.

Kompletno presađivanje će biti gotovo tek u aprilu, kako je potrebno oko šest meseci da bi se videli rezulati ove nove medote kojoj je Nadal podvrgnut.

U nastavku pogledajte video na kome Nadal trenira, sa kosom koja je i dalje "u izradi".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) RAFA UGRADIO KOSU: Evo kako sada izgleda Nadal!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2016, 19:59

...Španski mediji navode da je ugrađivanje kose trajala više od 10 časova..Isti mediji podsećaju da je Nadal poslednjih nekoliko godina imao problema, pošto je kosa počela da mu opada On je zbog toga obrijao glavu zbog kako bi ugradio 4500 folikula (između 10000 i 13000 novih vlasi), otkrio je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.