Nadal ponovio: U finalima ne želim da igram protiv Đokovića

Izvor: B92, 09.Okt.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal ponovio: U finalima ne želim da igram protiv Đokovića

Prvi teniser sveta Rafael Nadal oporavlja se od nove povrede kolena i tokom pauze je još jednom ponovio da mu Novak Đoković nije "omiljeni" protivnik.

Nadal će zbog problema sa kolenom propustiti turneju po Kini postoji mogućnost da izgubi prvu poziciju na ATP listi.

Španac je nekoliko puta tokom karijere govorio da, kada bi birao, nikada ne bi izabrao da mu protivnik u nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikom finalu bude upravo Đoković.

"Radije bih igrao protiv nekog drugog igrača. Ali tako je kako je. Na kraju, moramo biti iskreni, ne moramo biti glupi. Kada su u pitanju finala, želim da igram protiv igrača protiv kojeg imam veće šanse za pobedu", iskren je bio Nadal.

Njih dvojica su se do sada sastali 52 puta, a srpski igrač vodi 27-25 u pobedama.

"Igrao sam protiv njega mnogo puta. Uvek su to bili veoma zanimljivi mečevi. Kada ste deo takvih duela, osećate se posebno. Na kraju, uprkos porazu u finalu Australijan opena 2012. godine (meč trajao skoro 6 sati), drago mi je da sam bio njegov deo", zaključio je Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadal iskren: U finalima ne želim da igram protiv Đokovića

Izvor: BKTV News, 09.Okt.2018

Prvi teniser sveta Rafael Nadal oporavlja se od nove povrede kolena i tokom pauze je još jednom ponovio da mu Novak Đoković nije "omiljeni" protivnik...Nadal će zbog problema sa kolenom propustiti turneju po Kini postoji mogućnost da izgubi prvu poziciju na ATP listi...Španac je nekoliko puta tokom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.