Nadal otkrio šta je koristio za finale sa Đokovićem

Izvor: B92, 18.Okt.2020, 16:38

Nadal otkrio šta je koristio za finale sa Đokovićem

Rafael Nadal govorio je o tome šta mu je pomoglo za pripremu meča sa Novakom Đokovićem u finalu Rolan Garosa.

Španac je osvoji taj turnir, a posebno dobra bila su prva dva seta, koja je rešio u svoju korist 6:0, 6:2 za samo sat i 34 minuta igre.

Nešto veća borba viđena je u trećem setu, ali Novak nije imao snage za preokret, pa je titula po 13. put pripala Nadalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Rafa kaže da mu je prošli meč sa velikim rivalom, tačnije poslednji na šljaci, u Rimu, dosta pomogao.

"Poslednji meč na šljaci protiv Novaka imao sam u Rimu prošle godine. Igrao sam vrlo dobro i to sam koristio kao neku vrstu reference. Izašli smo sa nekom manje-više jasnom idejom šta želimo da radimo", rekao je Nadal i dodao:

"Onda je došao složeniji deo: sprovođenje toga u delo. Srećom, to je bio jedan od onih dana kada sam mogao to da uradim. Osećao sam svoju igru i sve je funkcionisalo savršeno."

Nadal trenutno "deli" prvo mesto na "večnoj" listi sa Rodžerom Federerom, kada su u pitanju Grend slem titule. Njih dvojica imaju po 20.

Novak je iza njih sa 17 najvećih trofeja.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADAL OTKRIO KAKO SE SPREMAO ZA ĐOKOVIĆA: Ovo mi je pomoglo da pobedim Novaka (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Okt.2020, 07:28

Španski teniser Rafael Nadal pričao je kako se pripremao za finale Rolan Garosa u kom je u tri seta 6:0, 6:2, 7:5 savladao prvog igrača sveta Novaka Đokovića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.