Nadal o treningu sa Mašom: Isto je bilo i sa Anom...

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal o treningu sa Mašom: Isto je bilo i sa Anom...

Španski teniser Rafael Nadal istakao je da je dobro što se ubedljivom pobedo u prvom meču Mastersa u Rimu vratio posle poraza u Madridu.

'Kralj šljake' je deklasirao Damira Džumhura sa 6:1, 6:0, pa se plasirao u treće kolo Rima.

"Bio je odličan meč za mene. Važno je da sam turnir počeo dobro posle poraza u Madridu. Nisam trenirao dan pošto sam izgubio od Tima... Prelazak iz Madrida u Rim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je uvek težak, jer su uslovi za igru drugačiji", priznao je Nadal.

U narednoj rundi Španac će igrati sa mladim Kanađaninom Denisom Šapovalovim.

"On je mlad i energičan, ima talenta. Eliminisao je Berdiha ali videćmo."

Pred početak takmičenja na Foto Italiku, Nadal je trenirao sa Marijom Šarapovom, pa je novinare zanimalo kakvi su mu utisci.

"Pre nekoliko godina sam trenirao i sa Anom Ivanović u Majorci, ovde sa Šarapovom. Bilo je dobro iskustvo, drago mi je što sam imao priliku da razmenim nekoliko udaraca sa Marijom", odgovorio je Španac.

Mečeve iz Rima možete pratiti na kanalima Sport Kluba.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.