Nadal: Želim da trajem što duže... Cicipas je kompletan

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Želim da trajem što duže... Cicipas je kompletan

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal rekao je, posle plasmana u finale Rodžers kupa, da može da može da prikaže još bolji tenis.

Španac je u polufinalu savladao Karena Hačanova 7:6(3), 6:4 i došao do 116. finala u karijeri, a petog u 2018. godini.

"Važno je da pobedim svaki meč, važno je što sam u finalu Toronta. Veoma sam motivisan svakog dana, uvek postoji mesta za napredak i siguran sam da mogu da igram još bolji tenis. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da budem što duže na najvišem nivou", izjavio je Nadal.

Njegov rival u borbi za 32. masters titulu biće 20-godišnji Grk Stefanos Cicipas.

"On je kompletan teniser, ne poseduje samo jednu dobru karakteristiku, ima sve. Pritom, prikazuje veliku strast prema igri", zaključio je Nadal.

Finalni duel igra se u nedelju od 22h, uz direktan prenos na SK1.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nadal: Želim da ostanem u tenisu koliko god je moguće

Izvor: B92, 12.Avg.2018

Rafael Nadal, najbolji teniser sveta, rekao je posle plasmana u finale Rodžers Kupa da želi da ostane u tenisu koliko god je to moguće..."Pobeda na ovom meču mi mnogo znači i uopšte biti u finalu Toronta je veoma važno za mene", kazao je Nadal nakon pobede...Španac je u polufinalu pobedio ruskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.