Nadal: Novak je tako hteo... Odbacio je sve i šou je počeo

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Novak je tako hteo... Odbacio je sve i šou je počeo

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, nije izennađen velikim povratkom Novaka Đokovića u svetski vrh.

Srbin je posle kriznog perioda osvojio titlue na Vimbldonu i US Openu i demantovao sve one koji nisu verovali da u njemu ima snage da se vrati na nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nivo.

"Kada je Đoković stavio tenis na prvo mesto u glavi i odbacio sve ostalo, šou je počeo. Sledeće godine biće ozbiljan protivnik ne samo za Rafu, već i za sve ostale koji pretenduju na osvajanje trofeja," rekao je Toni Nadal.

Španac je naglasio da je Srbin uvek bio odličan protivnik.

"Uvek sam ga svrstavao u isti nivo sa Rodžerom Federerom. Kada su me pitali da komentarišem Novakov nestanak iz teniske elite, rekao sam da je on tako želeo. Istovremeno, pretpostavio sam da će moći da se vrati jer je Đoković veoma jak igrač," kaže Nadal.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Toni Nadal: Uvek sam Đokovića stavljao na isti nivo sa Federerom

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 10:35

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener španskog tenisera Rafaela, ponovio je da smatra da je Novak Đoković jedan od najboljih igrača svih vremena...Nadal je istakao da je Đoković u rangu sa Rodžerom Federerom..."Uvek sam Novaka stavljao na isti nivo sa Rodžerom Federerom. Kada su me pitali da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.