NIKAD NISAM IGRAO OVAKVO FINALE: Nadal zapanjen posle trijumfa, bacio sa strane sve druge epske duele

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 18:26

NIKAD NISAM IGRAO OVAKVO FINALE: Nadal zapanjen posle trijumfa, bacio sa strane sve druge epske duele

Da li zaista nikad nisi igrao ovakvo finale, Rafa?

Španski teniser Rafael Nadal bio je izuzetno zadovoljan posle trijumfa u Barseloni, a najavio je još bolje partije u nastavku sezone na šljaci.

Nadal je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa 6:4, 6:7 (6:8), 7:5 i osvojio 12. titulu u Barseloni. Ujedno, došao je do prvog trofeja ove sezone.

- Nikada nisam igrao ovakvo finale. On je osvojio titulu u Monte Karlu, nije izgubio ni set pre našeg meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Važna pobeda za mene. Podizao sam nivo igre tokom cele sedmice i ova pobeda to dokazuje - rekao je Rafa.

Borba za Ligu šampiona u Engleskoj je u punom jeku – Lester je u dobroj poziciji, ali bi svaki kiks mogao skupo da ga košta. Večeras (21.00) mu u goste dolazi Kristal Palas i pobeda je obavezna, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Kristal Palas.

Na pitanje koliko mu ovaj trijumf znači pred nastavak sezone na šljaci, drugi teniser sveta je odgovorio:

- Izuzetno je važan, ovo je turnir koji sam gledao još kao dete. Osvojio sam titulu u pravom trenutku i mislim da ovo može da mi pomogne u svemu što me čeka. Savladao sam dobrog rivala, mada mislim da mogu još da napredujem u igri, mogu da budem još bolji - rekao je Rafael Nadal.

Njegov naredni turnir trebalo bi da bude masters u Madridu, koji počinje 2. maja.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.