NADAL VEĆ KUKA: Boli me stopalo, nisam u kondiciji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 08:26

NADAL VEĆ KUKA: Boli me stopalo, nisam u kondiciji (VIDEO)

Španac se vratio posle dva meseca pauze.

Posle skoro dva meseca pauze i poraza od Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa, Rafael Nadal se vratio na teren. Poajvio se na turniru u Vašingtonu i pobedio Amerikanca Džeka Soka sa 6:2, 4:6, 7:6.

Nadal je posle meča pričao o bolovima koje trpeo tokom dvoboja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Sokom.

WOW-ing in Washington 🤩🇪🇸@RafaelNadal was made to work on his DC debut but gets it done against Sock 6-2 4-6 7-6 in a nighttime epic!#CitiOpen pic.twitter.com/lbfwcMxx1F

— Tennis TV (@TennisTV) August 5, 2021

- Bolelo me je stopalo. Nadam se da će sutra biti bolje. Pobeda svakako pomaže. Potrebni su mečevi posle mesec dana, ipak nisam bio u kondiciji. Ali to je deo procesa i ja to znam, mnogo puta u karijeri sam prošao kroz sve to. Zato ne brinem. Pobede u ovakvim mečevima pomažu da budete boljji. Onda, znam da sam u stanju da popravim situaciju sa nogom. Sve će ići korak po korak - rekao je Nadal posle meča.

Španac će se za plasman u četvrtfinale turnira u Vašingtonu boriti sa Južnoafrikancem Lojdom Harisom, trenutno 50. igračem na ATP listi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.