“Mančester siti je kao Đoković, a Nadal glumi Liverpul”

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Mančester siti je kao Đoković, a Nadal glumi Liverpul”

Trener Pep Gvardiola je konkurenciju između Liverpula i Mančester sitija uporedio sa čuvenom trojkom svetskog tenisa.

- Zato nam oni (Liverpul) pomažu. Vrlo je to slično sa Nadalom, Federerom i Đokovićem, zar ne? Potrebni su nam takmičari. Kao sportisti imamo potrebu da imamo konkurenciju. Igrači to znaju. Ne kažem im, ali oni znaju koliko je Liverpul jak i znaju da ne smemo da prosipamo bodove jer će onda Liverpul osvojiti ligu - kaže Gvardiola koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << znao da poseti teniske mečeve.

Man City boss Pep Guardiola says Premier League title race reminds him of the three-way power struggle between tennis stars Rafael Nadal, Roger Federer and Novak Djokovic. #MCFC https://t.co/avTiT2FLDD— The Sportsman (@TheSportsman) 26. новембар 2018.

A nije mu samo Liverpul konkurencija.

- Možemo da kažemo da nam je konkurencija Liverpul ili Čelsi, ili Totenhem, Arsenal takođe. Da bismo se takmičili potrebni su nam dobri protivnici koji su bliski po snazi nama. Ove sezone ih naravno imamo i u Premijer ligi i u Evropi - rekao je Španac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.