Majorka: Rafael Nadal se oženio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majorka: Rafael Nadal se oženio

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka  Marija Franciska Pereljo venčali su se danas na severu Majorke, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Sudbonosno "da" Nadal i Pereljo rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

Venčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sofija.

Svi gosti na venčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, želeli jednostavno i intimno venčanje.

Tokom venčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se sprečilo fotografisanje i snimanje venčanja.

Pereljo je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od očiju javnosti.

Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, piše foxsports.com.au.

Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu Makarena De Kastro, prenosi B92.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VENČANjE RAFAELA NADALA: Kralj Španije dolazi helikopterom, Šakira i Pike ne dolaze, imanje pod opsadom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2019

Očekuje sa da će venčanju prisustvovati veliki broj ljudi iz sveta sporta i šou biznisa Rafael Nadal (33) staće danas pred matičara sa dugogodišnjom devojkom Ksiskom Perel na Majorci na jednom od najskupljih imanja u Španiji.Očekuje sa da će venčanju prisustvovati veliki...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.