Koreča: Nadal ne bi imao šanse protiv Kirjosa ili Novaka

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 23:18

Koreča: Nadal ne bi imao šanse protiv Kirjosa ili Novaka

Bivši španski teniser Aleks Koreča izjavio je da je Rafael Nadal doneo dobru odluku da odustane od polufinala Vimbldona.

Koreča je rekao da Nadal koji je povređen "ne bi imao šanse" protiv Australijanca Nika Kirjosa ili u eventualnom finalu protiv Novaka Ðokovića.

"Šteta je, iskreno, što je Nadal odustao. Ali, iskreno, očekivao sam to. Borio se jako protiv Tejlora Frica, ali je verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << shvatio da ne može da bude na vrhunskom nivou i da povređen nema šanse da pobedi Kirjosa u polufinalu i kasnije Ðokovića u eventualnom finalu", rekao je Koreča za Eurosport.

Španac je istakao da je za Nadala sada najvažnije da se odmori i oporavi od povrede trbušnog mišića.

"Znam da je odluka da odustane za njega bila veoma teška. Verujem da je za njega sada najvažnije da se oporavi. Tri ili četiri meseca van terena i turnira bilo bi veoma razočaravajuće za njegov um i ciljeve ove godine", izjavio je Koreča, čiji je najveći uspeh na ATP listi bilo drugo mesto iz 1999. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.