Koreča: Nadal je favorit; Vilander: Nije protiv Đokovića

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koreča: Nadal je favorit; Vilander: Nije protiv Đokovića

Dok Aleks Koreča smatra da je Rafael Nadal favorit za osvajanje Australijan opena, Mats Vilander više veruje u Novaka Đokovića.

Nadal je ubedljivo savladao Frensisa Tijafoa u četvrtfinalu turnira, dok Đokovića u sredu očekuje nezgodni Japanac Kei Nišikori.

"Rafa je moj broj jedan zbog načina na koji igra. Ako sada moram da biram pobednika, to je Rafa, ali ne jer sam Španac. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Verujem da je on taj, da je u boljoj formi", rekao je Koreča.

S druge strane, Šveđanin Vilander nije siguran da je Nadal sposoban da nadigra Đokovića u Melburnu.

"Ne bih stavio novac na Rafu. Voleo bih da Nadal dobije meč (protiv Tijafoa), da vidim kako igra, ne slično Đokoviću, ali što se tiče kretanja, ravnih bekhenda, spinovanja. Ako Rafa može da igra agresivno sa ravnim udarcima i forhendima, mislim da ima šasnu da pobedi Đokovića, a ako pobedi tako što će topsinovati forhend, zavrtati loptu, ne mogu da ga odabrem kao favirita protiv Novaka".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUDI, ŠTA SMO DOČEKALI! Vilander zbog Novaka ušao u OZBILJNU POLEMIKU sa proslavljenim Špancem: Koreča je poručio da Nadal može do titule, a onda mu je Šveđanin ZAPUŠIO USTA!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2019

Proslavljeni Španac Aleks Koreča i Šveđanin Mats Vilander ne dele isto mišljenje kada je reč o favoritu za osvajanje prvog Gren slema u sezoni.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.