Kirjos opet provocirao Nadala i njegove navijače

Izvor: RTS, 02.Mar.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos opet provocirao Nadala i njegove navijače

Nik Kirjos očigledno ima "pik" na Rafaela Nadala i njegove navijače što se ne trudi da sakrije, pa u svakom mogućem trenutku pokušava da ga provocira. Osim toga, ima velikog uspeha protiv Španca i na terenu jer ga je dobio tri puta u šest međusobnih duela.
Poslednji u nizu odigran je pre nekoliko dana na turniru u Akapulku, kada je Australijanac slavio u dramatičnom finišu trećeg seta, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čega su usledile prozivke Rafe.

Kirjos je brzo odgovorio i nastavio sa sjajnim partijama u meksičkom gradu u kojem će se sa Aleksanderom Zverevim boriti za titulu.
U polufinalu protiv Džona Iznera je u finišu prvog seta ponovo potkačio Nadala i njegove navijače, u trenucima kada mu je neko iz publike zviždao.
"Gde su Rafini navijači? Hej, Rafini navijači, gde ste? Hajdemo na let za Indijan Vels", rekao je Kirjos.
On je, uz Novaka Đokovića, Dastina Brauna i Denisa Šapovalova jedan od retkih tenisera koji protiv Nadala nema negativan odnos pobeda i poraza.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.