IGRA SUDBINE: Nadal preko Srbina lovi Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRA SUDBINE: Nadal preko Srbina lovi Đokovića

Slavio u dva seta.

Španac Rafael Nadal je uspešno startovao na ATP turniru u Akapulku. Drugi teniser sveta je savladao sunarodnika Pabla Anduhara rezultatom 6:3, 6:2.

Prvi pratilac Novaka Đokovića na ATP turu rutinski je završio posao protiv 54. tenisera sveta. Izgubio je gem na svoj servis na početku meča, ali se brzo pribrao i preokrenuo sa 0:2 na 5:2.

Gubio je Nadal svoj servis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u drugom setu, ali je zahvaljujući brejkovima koje je napravio (3) izbegao dramu.

Naredni Nadalov rival je srpski teniser Miomir Kecmanović koji je na startu turnira u Meksiku bio bolji od Aleksa De Minara. Španac ima šanse da se vrati na prvo mesto ATP liste ako osvoji turnir u Akapulku iz Serije 500, a Novak Đoković bude poražen pre polufinala turnira u Dubaiju.

Srpskog asa u sredu (16) očekuje duel osmine finala protiv Filipa Kolšrajbera.

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.