Fonjini izbacio Nadala i zakazao finale s Lajovićem

Izvor: Beta, 20.Apr.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fonjini izbacio Nadala i zakazao finale s Lajovićem

Italijanski teniser Fabio Fonjini plasirao se danas u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je u drugom polufinalu pobedio Španca Rafaela Nadala sa 6:4, 6:2.Meč Fonjinija i Nadala, 18. i drugog tenisera sveta, trajao je sat i 36 minuta.Fonjini će se za trofej u Monte Karlu boriti protiv srpskog tenisera Dušana Lajovića koji je ranije danas slavio protiv Rusa Danila Medvedeva. Prvi set obeležili su brejkovi, bilo ih je ukupno pet, a jedan više napravio je Italijan.  Posle prvog seta punog preokreta, usledio je drugi u kojem je dominirao Fonjini. Italijan je osvojio pet uzastopnih gemova, da bi potom u šestom gemu servirao za meč ali je Nadal spasio tri set lopte.  Španac je vezao dva gema, ali je to bilo sve što je uspeo da uradi. Fonjini je u osmom gemu iskoristio novu, četvrtu meč loptu za plasman u finale Monte Karla.Finale je na programu sutra. Biće to ujedno i prvi medjusobni duel Lajovića i Fonjinija.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šok u Monte Karlu, Nadal deklasiran u polufinalu!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019

Neočekivano finale u Monte Karlu i velika šansa za našeg Dušana Lajovića!..Italijanski teniser Fabio Fonjini plasirao se danas u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je u drugom polufinalu pobedio Španca Rafaela Nadala sa 6:4, 6:2...Meč Fonjinija i Nadala, 18. i drugog tenisera sveta, trajao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.