Drama u drugom polufinalu, Zverev ide na Nadala! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u drugom polufinalu, Zverev ide na Nadala! (video)

I drugi polufinalni duel završen je posle dva seta, ali veoma uzbudljiva i neizvesna...

Posle Rafaela Nadala koji je ranije danas savladao našeg Novaka Đokovića sa 7:6 i 6:3, plasman u finale turnira u Rimu večeras je izborio i nemački predstavnik Aleksandar Zverev.

On je posle velike borbe savladao Hrvata Marina Čilića sa 2:0, po setovima 7:6 (15:13) i 7:5.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Tokom prvog seta igralo se gem za gem, pa je odluka pala u taj-brejku. Tamo je tek usledila prava drama, maratonska borba u kojoj je više nerava imao Zverev i dobio ga sa 15:13.

Čilić je bolje počeo u drugom setu, stekao je brejk prednosti, poveo sa 3:1, zatim i sa 4:2, ali potom Zverev potpuno preuzima kontrolu, pravi preokret i sav posao završava u drugom setu koji je dobio sa 7:5.

-

Zverev (🎥@TennisTV ) pic.twitter.com/O1vbSXD0UE

— doublefault28 (@doublefault28) May 19, 2018
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zverev u finalu turnira u Rimu protiv Nadala

Izvor: Beta, 19.Maj.2018

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se večeras u finale turnira u Rimu, pošto je pobedio petog igrača sveta Marina Čilića iz Hrvatske posle dva seta, 7:6, 7:5.Branilac titule je pobedio posle nešto više od dva sata. U prvom setu nije bilo brejka, pa je odigran tajbrejk, koji je treći...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.