Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2021, 16:57

Brutalni Nadal, Dimitrov počišćen za 57 minuta

Sjajna partija neverovatnog Španca

Kakva forma Rafaela Nadala! Fenomenalni Španac je prvo na startu mastersa u Monte Karlu dozvolio Federiku Delbonisu da osvoji tri gema, a danas je još dodao gas i još brutalnije preslišao 17. tenisera na planeti Grigora Dimitrova - 6:1, 6:1.

Meč je trajao gotovo neverovatnih 57 minuta, od čega drugi set minut duže od prvog (29 minuta).

Bugarski as nije znao šta ga je snašlo u prvom setu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nadal je surovo servirao, a od samog starta meča je počeo da stiže sve udarce protivnika, pa je očas posla stigao do 5:0. Dimitrov je prvi poen na svoj servis, a generalno i premijerni na meču, osvojio tek u šestom gemu, ali je potom Nadal u narednom iskoristio drugu set loptu i poveo.

U drugom setu slična priča. Nadal je napravio dva brejka, poveo sa 4:0 i doveo meč nadomak osvajanja. Dimitrov je uspeo da smanji na 1:4, ali je bilo jasno da nema ništa od uzbuđenja na ovom meču. Španac je poveo sa 5:1, a potom u narednom gemu iskoristio drugu meč loptu i okončao meč.

Sjajni Španac će u četvrtfinalu Monaka igrati sa pobednikom predstojećeg meča između Rusa Andreja Rubljova i svog sunarodniga Roberta Bautiste Aguta.

KVOTE ZA MASTERS U MONTE KARLU

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.