Izvor: RTS, 25.Jan.2022, 18:13

Beretini u polufinalu posle maratona sa Monfisom

Italijan Mateo Beretini plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je u četvrtfinalu savladao Francuza Gaela Monfisa posle pet setova 3:2 (6:4, 6:4, 3:6, 3:6, 6:2). U borbi za plasman u finale Beretini će se sresti sa Rafaelom Nadalom.
Italijan je dobio prva dva seta, ali je Francuz uzvratio i potpuno se vratio u meč.

Ipak, Monfis nije imao snage za ozbiljniji otpor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u petom setu, koji je Beretini dobio sa 6:2.
Rival Italijanu u borbi za finale biće Španac Rafael Nadal, koji je četvrtfinalu pobedio Denisa Šapovalova sa 3:2.
Jedini meč Beretini i Nadal odigrali su u polufinalu US opena 2019. godine, a pobedu je upisao španski teniser.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nadal dehidrirao i izgubio 4 kg: "Favorit je"

Izvor: B92, 26.Jan.2022, 13:51

Španski teniser Rafael Nadal imao je težak meč sa Denisom Šapovalovom u četvrtfinalu Australijan opena..."Bik sa Majorke" je prošao posle pet setova, ali je bio na ivici kolapsa zbog toplotnog udara...Njegov trener Karlos Moja je otkrio da oseća posledice usled takvih okolnosti i da je.."Nisam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.